Duyuru - İlan - Vefat \ Vefat İlanları
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 240 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>
MAHSEN MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM NİHAT ÇAKMAN IN OĞLU EMEKLİ ÖĞRETMEN AYTUNÇ ÇAKMAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
İLÇEMİZ EŞRAFLARINDAN MERHUM ŞENGÜL KESERCİ VE HÜSEYİN KESERCİ NİN KIZI, MEHMET ALİ KESERCİ VE KENAN KESERCİ NİN ABLASI, MUSTAFA ÖZTÜRK ÜN YEĞENİ NAZLI KESERCİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
GÜMÜŞHACIKÖY KORKUT KÖYÜNDEN, FATMA KALKAN IN EŞİ, MUSTAFA KALKAN, İLHAMİ KALKAN, EROL KALKAN VE ALİ KALKAN IN BABASI, HÜSEYİN KALKAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
EKİNPAZARI ESNAFLARINDAN NAİL UNCU, GÖNÜL KESKİN, MERHUM AKIN UNCU NUN BABASI, HANİFE UNCU NUN EŞİ, ÇAĞRI UNCU VE TANSEL UNCU NUN DEDESİ, SAMİ UNCU VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUM NURETTİN EĞİLMEZ İN ABİSİ, RABİA GECESEFASI NIN KARDEŞİ, MEHMET İBRAHİM EĞİLMEZ VE NİLGÜN DİNLER İN BABASI, ARİFE EĞİLMEZ İN EŞİ, RADAR DAN EMEKLİ SELAHATTİN EĞİLMEZ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
KARA MUSTAFA PAŞA KÖYÜNDEN METEOROLOJİ DEN EMEKLİ MERHUM CEMİL GÜRLE NİN KIZI, BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN ALİ İMRAN GÜRLE NİN ABLASI, SACİDE GÜRLE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUM ABDURRAHMAN KARADAĞ, MERHUM AHMET KARADAĞ, HAKKI VE CEMAL KARADAĞ IN ANNESİ, PENPE KARADAĞ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 240 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>