Duyuru - İlan - Vefat \ Vefat İlanları
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 96 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>
MERHUM İBRAHİM VE MERHUME FAHRİYE ALTINOK UN OĞLU, SEVDA, FATİH VE BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN UĞUR ALTINOK UN BABALARI, SELÇUK VE SEDAT ALTINOK UN AMCAOĞLU ÖMER ALTINOK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
HACER ÇATALYÜREK İN EŞİ, SALİHA, SERAP, SEMRA VE SALİH ÇATALYÜREK İN BABALARI, CELİL YENİLER, ENGİN GÜLÜÇ VE SÜLEYMAN ARAS IN KAYINPEDERLERİ,MERHUM BURHAN, ERHAN VE ADNAN ÇATALYÜREK İN KARDEŞLERİ, AHMET ÇATALYÜREK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
HAMİYE KAROL UN EŞİ, İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN MANAV İZZET KAROL UN ABİSİ, BAKİ KAROL VE BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN BAHAR ŞENTÜRK ÜN BABALARI, ARZU KAROL VE ESKİ FUTBOLCU METİN ŞENTÜRK ÜN KAYINPEDERLERİ, ZEKİ KAROL VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
BAHYRİYE BALKAYA NIN EŞİ, MUSTAFA BALKAYA, BEYHAN ŞENER VE AYŞE GÜMÜŞ ÜN BABALARI, MUSTAFA ŞENER VE MUAMMER GÜMÜŞ'ÜN KAYINPEDERLERİ,İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN MUSTAFA BALKAYA NIN AMCASI,İLÇEMİZ ESKİ BAKKAL ESNAFLARINDAN, NADİR BALKAYA VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
NURŞEN CAN'IN EŞİ, İSA CAN, FATMA URGANCI, BETÜL SAYMAN VE GÜMÜŞHACIKÖY BELEDİYESİNDEN EMEKLİ İSA CAN IN BABALARI, EKREM URGANCI NIN KAYINPEDERİ, İSMAİL, HAKKI VE MUSTAFA CAN İLE İLYAS VE SEFA URGANCI NIN DEDELERİ, NİHAT CAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUM HÜSNÜ SAYDAM VE MERHUME NAZMİYE SAYDAM IN OĞULLARI, EMEKLİ ALMANCA ÖĞRETMENİ AYFER SAYDAM IN EŞİ, ECZACI GÜL SAYDAM VE ECZACI BARIŞ SAYDAM IN BABALARI, EMEKLİ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ EROL SAYDAM VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUM HÜSEYİN YILMAZ IN EŞİ, APS PERSONELLERİNDEN GÖNÜL KOÇ VE DİLEK GİRGİN İN ANNESİ, GÖKHAN KOÇ UN ANNEANNESİ, YILMAZ KOÇ VE ŞERİF ALİ KOÇ UN KAYINVALİDESİ, İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN AHMET ÇALIK IN TEYZESİ, HANİFE EMİNE YILMAZ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 96 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>