Duyuru - İlan - Vefat \ Vefat İlanları
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 227 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>
İLÇEMİZ SANAYİ ESNAFLARINDAN SİNAN,RAMAZAN,SONER,EMRULLAH KORKMAZ IN BABASI HANİFE KORKMAZIN EŞİ HIDIR KORKMAZ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
İSMET GÖREN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
BELEDİYEMİZDEN EMEKLİ KEMAL BAYKUŞ UN YEĞENİ, BOYACI SADIK ÇİÇEK İN OĞLU ALİ ÇİÇEK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUM ALİ VE MÜZEYYEN ALTUNANAHTARIN OĞLU MERHUM FETHİ ŞAVŞET IN DAMADI KMP DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARINDAN ELMAS ALTUNANAHTARIN EŞİ TUĞÇE ARDIÇ VE SERKAN ALTUNANAHTARIN BABASI FATİH ŞAVŞET İN ENİŞTESİ İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN İLHAMİ ALTUNANAHTAR VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
VİLDAN ŞEKER VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
GÜMÜŞHACIKÖY ÇALKÖYÜNDEN, BAHÇELİEVLER MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN, ABDULLAH ÇOBAN VE FATMA ÖLMEZ İN BABASI, NASUH ÇOBAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
ASLAN ETHEM VE EKREM ŞEN İN BABALARI EMEKLİ İMAM RECEP ŞEN İN ABİSİ BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN ARİF ŞEN İN AMCASI İSMAİL ŞEN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 227 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>