Duyuru - İlan - Vefat \ Vefat İlanları
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 153 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>
YENİCE KÖYÜNDEN FETHİYE ÇAKMAK IN EŞİ,ADNAN,OKAN ÇAKMAKÇI VE AYŞEN BÜLBÜL ÜN BABASI,DURSUN ÇAKMAKÇI MERHUM OSMAN ÇAKMAKÇI MERHUM METİN ÇAKMAKÇI NIN KARDEŞİ,ABDULLAH BÜLBÜL ÜN KAYINPEDERİ, YILMAZ ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUME NAZMİYE CEYLAN IN EŞİ, KADRİYE, KADİR, NADİR, NACİ VE NEBİ CEYLAN IN BABASI, RUMİ CEYLAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MERHUM ABDULLAH ELİDOLU NUN EŞİ,NERMİN YILDIZBAŞ,CAHİT,NEZAKETTİN VE NACİ ELİDOLU NUN ANNESİ ŞAZİYE ELİDOLU VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN TORNACI AHMET ŞAHİN, YILMAZ ŞAHİN İLE NEZAKET YEŞİL VE NEZİHA KURNAZ İN ANNESİ, MUHARREM YEŞİL İN KAYINVALİDESİ HASİBE ŞAHİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN GAZOZCU İLYAS ÖNER İN EŞİ,İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN MARANGOZ HALİT ÖNER VE HÜLYA YÜKSEL İN ANNESİ,İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ABDURRAHMAN,ORHAN VE OĞUZ YERLİ NİN HALASI SUZAN ÖNER VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
YAŞAR TÜRK ÜN EŞİ, EMEKLİ ALBAY HACI ÖMER TÜRK, EMEKLİ ASTSUBAY MUAMMER TÜRK VE MELEK TOPRAK IN ANNESİ, CAHİT TOPRAK IN KAYINVALİDESİ, BAKİ TOPRAK IN ANNEANNESİ DİLBER TÜRK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
MAHMUT KILIÇ IN OĞLU, AHMET VE MEHMET KILIÇ IN KARDEŞİ, KORUDÜZÜ KÖYÜNDEN EMEKLİ ASTSUBAY ÜSTÜN KILIÇ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 153 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>