Duyuru - İlan - Vefat \ Vefat İlanları
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 112 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>
İBRAHİM POLAT IN EŞİ, MERHUM HATİCE VE FEVZİ KARA NIN KIZI, FARUK VE CEMİLE CİLOŞOĞLU NUN YEĞENLERİ, ÇAYIRÖZÜ KÖYÜNDEN CEVDET POLAT VE ZENNURE YILDIZ'IN GELİNİ ESMA POLAT VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
ÖMER DEMİRAL İN EŞİ,ÖNER VE ÖZDEN DEMİRAL IN ANNELERİ İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ALİ SOYDEMİR İN KAYINVALİDESİ,TÜRKAN BAYRAK,NECATİ TUTUK,SIRRI TUTUK, VE HÜSEYİN TUTUK UN KARDEŞLERİ ŞÜKRAN DEMİRAL VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
ORTABÜK KÖYÜNDEN HACI SÜLEYMAN KUZUCUNUN EŞİ,MUHİİTİN KUZUCU NUN ANNESİ,METİN VE NURETTİN KUZUCU NUN YENGESİ NADİRE KUZUCU VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
İLKAY VE TURGAY PALABIYIK IN BABALARI, HATEM PALABIYIK IN EŞİ, AYDIN PALABIYIK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
HAVZA SİVRİKESE KÖYÜNDEN MERHUM RECEP BAL IN EŞİ,MURAT,AYŞEGÜL,AYŞİN,AYSUN VE CANAN BAL IN ANNESİ MAHSEN MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN SABİHA BAL VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
ARSLAN, MUSTAFA, ALİ VE VAHİDE KOÇ UN ANNELERİ, GÜMÜŞTEPE KÖYÜNDEN ŞEFİKA KOÇ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
 Parsel No :
İLÇEMİZ SANAYİ ESNAFLARINDAN PARÇACI İSMAİL BÜYÜKBAHÇE NİN KARDEŞİ, TALAT, MURAT VE ERHAN ÖNAL'IN DAYILARI, MEHMET BÜYÜKBAHÇE VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ.
1. Sayfa           2017 Yılı Toplam 112 Vefat İlanı Listelendi
Sonraki >>>      Son Sayfa >>>