Yayın Tarihi :20.05.2017
ENERJİLERİYLE GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLDULAR
1962 yılı Bursa Kız Öğretmen İlköğretim Okulu mezunu değerli öğretmenlerimiz Merzifon umuzda buluştular. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü rehberimizin ilçemizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıttığı kıymetli öğretmenlerimizin hoşça vakit geçirmelerine katkıda bulunduk. Başta değerli büyüğümüz Seçkin ERGENE olmak üzere ilçemize ziyarette bulunarak enerjileriyle, Cumhuriyet değerlerine ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk e olan bağlılıklarıyla gençlerimize örnek teşkil eden değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, kendilerini ilçemizde ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyoruz.