Yayın Tarihi :09.08.2017

İLÇEMİZİN GURURU

İlçemiz Akören Köyünde yaşayan 17 yaşındaki kardeşimiz Semih ALTUNKAYNAK "Street Workout" adlı spor dalında 2016 - 2017 yılı Türkiye Şampiyonası nda birinci olarak Merzifon umuzun gururu oldu.

Yine aynı spor dalında Rusya da bizim de Belediyemiz olarak desteğimizle katıldığı yarışmada 60 ülkeden 75 yarışmacı arasında 16. olarak ilçemizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.

Azmi, güzel ahlakı, sporcu kimliği ve başarısıyla tüm gençlerimize örnek olan Semih kardeşimizi tebrik ediyor, imkanlarımız dahilinde her zaman kendisinin arkasında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz.