Yayın Tarihi :09.09.2017
HAKLI ELEŞTİRİLERİNİZE SAYGI DUYUYORUZ
Kıymetli hemşehrilerimiz, Öncelikle son günlerde yapılan zorunlu su kesintilerinin neden olduğu sıkıntıları sizlerle yürekten paylaştığımızı ve haklı eleştirilerinizi anladığımızı belirtmek istiyoruz. Tarafımızca yapılmayan bir inşaat kazısı esnasında arsa içerisinde çok eski zamanlara ait ortaya çıkan iki şebeke borusunun yola alınması zaruri olduğundan yapılan çalışmalar esnasında ne yazık ki ilçemizin belirli bölümlerine su verilememiştir. Belki komik gelecek ancak o sokaktaki ana su borumuz yolda değil vatandaş parsellerinde idi. Onu olması gereken yere taşıyıp hattı döşemekten, deplasman etmekten başka şansımız yoktu. Keyfi olmayan bu mağduriyetin ortaya çıkması Belediyemizin planlı bir uygulaması olmayıp bilakis çalışma arkadaşlarımızın arızaların en kısa sürede giderilmesi ve mağduriyetlerin uzamaması için büyük bir emekle canla başla çalışmaktadır. Bir ihmal ya da hata olsaydı da sizlerle samimiyetle paylaşmaktan çekinmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Lakin belirttiğimiz üzere bizim dışımızda gelişen olumsuzluklara çalışma akadaşlarımız olabilecek en kısa sürede müdahale ediyorlar. Tekrar sabrınız için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.