Yayın Tarihi :13.11.2017

MERZİFONSPOR U14 TAKIMI PENALTILARDA KAYBETTİ

2017-2018 sezonu Amasya Amatör Futbol U14 Ligi Şampiyonluk maçında karşıya gelen Merzifonspor U14 - Amasya Belediye Spor U14 karşılaşması 2-2 lik beraberlikle sonuçlandı. Şampiyonun penaltılarda belirlendiği müsabakada Amasya Belediye Spor takımı 3-2 karşılaşmayı kazandı. Rakibini tebrik eden Merzifonspor, Türkiye Şampiyonası gurup müsabakalarında Amasya Belediyespor a başarılar diledi.

Müsabaka sonu kupa törenindeki görüntüler sporun güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Amasya Belediyespor Kulübüne şampiyonluk kupasını Merzifon Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa ATAK takdim ederek, Merzifonspor Kulüp Başkanımız Salih Metin Tekneci ile birlikte Amasya Belediyespor Kulübüne Türkiye Şampiyonası gurup müsabakalarında başarılar diledi.

Merzifonspor Kulübümüz Lig 2.liği kupasını Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şerafettin Aykaç’ın elinden aldı.