Yayın Tarihi :11.01.2018

DEĞERLİ KAYMAKAMIMIZLA GURUR DUYDUK

Merzifon da görev yaptığı sürece ilçemizde eğitime verilen destek, okuma yazma kültürüne katkısı, Z Kütüphanelerin kurulması, ilçemiz ve okullarımızda 200.000 çeşitli kitabın sağlanması, Kızlar Mektebi nin restorasyonuna başlanması ve 7 den 70 e tüm halkımızın katılımıyla devlet millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sunarak gerçekleştirdiği sayısız başarılı çalışmasıyla Türk İdareciler Derneği nin yılın en başarılı idarecilerinden biri olarak kendisine layık gördüğü Vali Dr. Vecdi Gönül Güvenlik Hizmet ödülünü alan Sayın Dr. Ozan BALCI yı Belediyemiz ve Merzifon halkı olarak tebrik ediyoruz.

Ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ın elinden alan ve " Bu ödülü Merzifon ve hemşehrilerim olarak gördüğüm Merzifon halkı adına aldım." şeklinde açıklama yapan Sayın Dr. Ozan BALCI yla gurur duyuyor, üstün başarılarının devamını diliyoruz.