2023 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SÖZLÜ SINAVA İLİŞKİN DUYURU

2023 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ
SÖZLÜ SINAVA İLİŞKİN DUYURU

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik, Belediye Zabıta Yönetmeliği ile Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümleri uyarınca; Belediyemizce 2023 yılında ilana çıkılan görevde yükselme kapsamındaki Uzman, Şef, Zabıta Komiseri, İtfaiye Amiri ve İtfaiye Çavuşu kadrolarına başvuru yapan Belediyemiz personeline yönelik ÖSYM tarafından 08.10.2023 tarihinde yazılı sınav yapılmış ve 31.10.2023 tarihinde de sonuçlar açıklanmıştır.
Yazılı sınavda başarılı sayılma şartı olan 60 ve üzeri puan alan personele yönelik; yukarıda zikredilen Yönetmeliklerin ilgili hükümleri uyarınca sözlü sınav yapılacaktır.
24.01.2024 tarihinde saat 09:00’da Belediyemiz Encümen Toplantı Salonunda sözlü sınav yapılacaktır. Adayların almış oldukları yazılı puan ve sözlü sınava alınacakları tarihleri gösterir listeye aşağıdaki linkten ulaşılabilecektir. Sözlü sınava katılacak her adayın belirlenen tarihte sınav saatine en az 15 dakika öncesinde sınav yerinde hazır bulunması gerekmektedir. İlan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için en az 70 puan alınması zorunludur.
İLANEN DUYURULUR.

–ADAY LİSTESİ–