Başkanımız Alp Kargı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Amasya Programına Katıldı

Amasya Belediyesinin ev sahipliğinde, Amasya Valimiz Sn. Mustafa MASATLI’nın katılımlarıyla gerçekleşen T.C Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Amasya Programına, Meclis Üyelerimiz ile birlikte iştirak eden Belediye Başkanımız Alp KARGI, “T.C Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Sn. Prof. Dr. Şükrü KARATEPE ve kurul üyelerinin katıldıkları toplantıda; her platformda yüksek sesle dile getirdiğimiz, bizim de kalıcı çözümler üretmek için somut çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Merzifon’un içme suyu sorunu için Tersakan Çayının üzerine kurulması planlanan barajın hızlandırılmasına yönelik beklentimizi ve ivedilikle yapılmasının önemini tekrar dile getirdik. Çalışmada emeği geçen ve toplantıya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.