Başkanımız Alp Kargı, Kitap Bağış Kampanyasına Katıldı

Belediye Başkanımız Alp KARGI, Ceza İnfaz Kurumu Kütüphanelerindeki yayınların nitelik ve niceliğinin artırılması amacıyla Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce “Kitap İyileştirir” sloganıyla bugün saat 14.00’te ülkemizde eş zamanlı olarak Merzifon Adalet Sarayı’nda düzenlenen “Kitap Bağış Kampanyası”na katıldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Alp KARGI: “Kitap okumanın zengin getirilerine yürekten inanan bir birey olarak böylesi anlamlı bir projenin hayata geçirilmesini takdirle karşılıyor, Merzifon Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ali SOYLU başta olmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Tüm hemşehrilerimi 15 Şubat 2023 tarihine kadar sürecek olan “Kitap Bağış Kampanyası”na destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.