Başkanımız Memur Personellerimizle Bir Araya Geldi

Başkanımız Alp KARGI ile Başkan Yardımcılarımız Erkan ERGÜL ve M.Tuncer BASMACI, geçtiğimiz günlerde işçi çalışma arkadaşlarımızla yaptığı toplantının ardından bu kez de memur personelimiz ve daire müdürlerimiz ile bir araya geldi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkanımız Alp KARGI: “Hem sağlık konusunda hem de ekonomik alanda geçirdiğimiz zor günlere rağmen Belediyemiz olarak başarılı bir süreç yönettiğimizi, bundan sonra da günümüz ekonomik koşullarında evlerimizde nasıl tasarruf yapıyorsak Belediyemizde de aynı özenle hareket etmeye devam etmemizin gerekliliği üzerine konuştuk.Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Emeklerinden ötürü tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlikler diliyorum.” ifadelerini kullandı.