Merzifon Aşevi’nin Yeni Yönetim Kurulu Belediyemize Ziyarette Bulundu

Şehrimizin ihtiyaç sahiplerine duyarlı ve hayırsever hemşehrilerimizin desteğiyle, ihtiyaç sahiplerimiz için mesai harcayan Merzifon Acze Düşenlere Yardım Derneği ve Aşevimizin yeni Yönetim Kurulu’nun kıymetli kadrosu belediyemize ziyarette bulundular.
   Geçmişten bugüne layıkıyla hizmet veren Merzifon Aşevimizin yeni yönetim kadrosuyla çok daha nitelikli ve kapsamlı bir hizmet sunacağına olan inancımızla Dernek Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcımız Remzi HÖKELEK, Dernek Başkan Yardımcısı, Aile Hekimi Afşin YİĞİTTÜRK, Sayman Üye, Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürümüz Mustafa BİNGÜL, Sekreter, Veteriner Hekim Emrah KAYGUSUZ, Üye, Emekli Jandarma Albay Hüseyin KESKİN, Üye, Ünsal Yemek A.Ş. Sahibi Murat ÜNSAL, Üye, Belediye Destek Hizmetleri Personelimiz Kemal ENGİN beyefendilere hayırlı olması dileklerimizle çalışmalarında başarılar diliyoruz.