Merzifon’a ve Bölgemize Hayırlı Uğurlu Olsun

Merzifon Belediyesi olarak her zaman şunu ifade ediyoruz. Yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim önceliğimiz. Bu konuda atacağımız her adımın öneminin farkındayız. Şimdi de belediyemize yurt dışından Almanya’dan bağış olarak gelen 2 adet yeni araç kazandırdık ve bunlar bizim için çok anlamlı.
   Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Alp KARGI: “Bir deprem bölgesinde yaşıyoruz. Organize Sanayi Bölgemiz var, 5. Ana Jet Üs Komutanlığımız var. Şehrimiz dinamik bir şehir. Yangın ve afet ile ilgili sürekli çevre il ve ilçelere de ekiplerimiz hizmet veriyor. Bu nedenle her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Bu yeni araçlar bu konuda bizlere ciddi katkı sağlayacak. Süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İtfaiye Müdürümüz Yetkin AYDINER ve Temizlik İşleri Müdürümüz Kenan BAŞ’a ayrıca teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1 aydır İtfaiye Müdürümüz, 10 gündür de Temizlik İşleri Müdürümüz ailesinden ayrı kaldı. Onların kıymetli ailelerine de sabırlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.