Merzifonspor U-16 Takımı Belediyemize Ziyarette Bulundu

Belediye Başkanımız Alp KARGI, Amasya U-16 Şampiyonu olan Merzifonspor takımımızı grup maçları için Kırşehir’e uğurlamadan önce makamında ağırladı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Alp KARGI: “Genç arkadaşlarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. En hoşuma giden bu yılki Merzifonspor ile ilgili tespitlerini sorduğumuz gençlerin yaptığı doğru tespitlerdi. İnşallah bu gençlerinde söylediklerine itibar edeceğiz, bu konudaki hatalarımızı da gözden geçireceğiz. Sonuçta düştüğü yerden kalkmasını bilen bir takım olduğumuzu bütün herkese göstereceğiz. Bu süre içerisinde U-16 takımımızın başarısında katkı sağlayan hocasından malzemecisine, sporcu kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine teşekkürlerimi borç biliyorum.” ifadelerini kullandı.