Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgi üzerine bu gece saatlerinden itibaren ilçemizde yoğun kar yağışı beklenmektedir. Bu doğrultuda Belediye Başkan Yardımcılarımız Erkan ERGÜL ve M.Tuncer BASMACI, Cenaze Taziye ve İbadethane Birimi, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, İtfaiye ve Su İşleri ve Zabıta Müdürlerimiz ile bir araya gelerek şehrimizde gerekli önlemlerin alınması ve karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam etmesi konusunda toplantılarını gerçekleştirdiler.
Belediyemiz olarak bu zorlu süreci en az mağduriyetle atlatmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.Hemşehrilerimizin de gerekli önlemleri almaları ve konuyla ilgili duyarlı olmalarını önemle rica ediyoruz.