Şehrimizdeki Çöp Konteynırlarını Yıkayarak Dezenfekte Ediyoruz

Pandemi süresince Belediyemiz olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek halk sağlığımızı tehdit eden faktörleri ortadan kaldırmak ve en aza indirmek için mücadele ettik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Daha önceden konteyner yıkama aracını şehrimize getirmiştik. Şimdi de şehrimizde artan vaka sayılarına karşı pandemiyle topyekün mücadelemize katkı sunmak üzere rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra şehrimizdeki çöp konteynerlerini özel araçla yıkayarak dezenfekte ediyoruz.
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da değerlendirerek çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizce her türlü bulaş odağı olan çöp konteynerleri tek tek özel yıkama aracıyla ve doğaya zarar vermeyen özel solisyonlarla temizleniyor. Konteynerlerin bulunduğu alanlar da ayrıca dezenfekte ediliyor. Şehrimizdeki tüm çöp konteynerlerinin temizlenmesi için başlatılan bu çalışma bir program çerçevesinde devam edecektir.