Sürdürülebilir Şehirler Projesi Kapsamında Toplantı Gerçekleştirildi

Şehrimizde en hayati proje olarak gördüğümüz içme suyu şebekemizin, isale hattı ve içme suyu depolarımızın yenilenmesi konusunda resmi maç mesaisi başladı. Başvurumuz üzerine İller Bankası yetkililerinin “Sürdürülebilir Şehirler Projesi” kapsamında ilçemizde düzenlediği paydaş görüşmelerine mahalle ve köy muhtarlarımız, mahalle ve köy sakinlerimiz, çevreci sivil toplum kuruluşları davet edilerek projenin daha sağlıklı yürümesi için hemşehrilerimizin görüşleri alındı. Zorlu bir süreçte ilerleyeceğini bildiğimiz ancak şehrimize ve şehrimiz insanına karşı en önemli sorumluluğumuz saydığımız bu hayati değerdeki projeyi halkımızın da desteğiyle her türlü meşakkate karşı tamamlamayı borç biliyoruz.